Annons:
Etiketteuropa
Läst 1432 ggr
monstermash
2014-02-16, 20:47

Hur valde ni vart i landet ni flyttade?

Jag vill gärna flytta till England i framtiden åtminstone för en period, men är grymt osäker på vart i landet jag vill bo. Tanken är att åka runt lite och känna efter vilken stad eller by som jag trivs i och sedan flytta dit längre fram. Kan även tänka mig att flytta runt i landet några år. 

Några tips på hur jag ska tänka när jag väljer stad?

Hur gjorde ni när ni valde vart i landet ni vill bo, oavsett vart?

Annons:
[Tilde]
2014-02-19, 16:56
#1

Jag har ju inte direkt någon erfarenhet av att flytta till ett land bara för jag förälskar mig i landet, då det var en person jag blev kär i. 😛 Men ärligt talat så tycker jag att det låter som en ganska rolig idé att resa runt och känna efter vilken stad man trivs bäst i. Klickar man med en stad så väljer man ju såklart den. Om man däremot inte skulle klicka med en stad så blir det ju svårare.. 🤔

monstermash
2014-02-19, 19:19
#2

Om man inte klickar i staden man flyttar till, så är det bara att hålla ut och söka jobb i en annan stad och sedan hitta boende där om man hittar ett jobb, så det går ju att ordna. Jag har ingen kärlek som ska flytta med mig, sedan blir det säkert något tillfälligt jobb i början tills man får något långvarigt också.

gun92884
2019-12-17, 14:25
#3

Jag sitter och tittar på gamla Fokustrådar och såg denna. Hur gick det för #2 att hitta en plats att flytta till? I dagens läge är det väl tämligen så jobbigt både med bostad och arbete. Priserna har gått genom taket både i köp och hyresmarknaden eftersom folk tvingas flytta ut ur London. I början var det ju mest i närliggande städer men det sprider sig i större och större cirkel eftersom priserna går upp desstomer folk letar. - Arbetstillfällen är också jobbigt att hitta eftersom allting blir mer och mer 'gig' economy med väldigt få ordentliga long-time contracts.

Upp till toppen
Annons: