Studier och arbete

Studieblogg

2014-02-01 19:23 #0 av: Nali

Hej!

Hoppas detta inlägg är okej Skrattar

Jag har valt att starta en blogg som kommer handla om studier, stipendier, studieteknik, utomlandsstudier och inom sverige,  planering m.m allt för att klara av skolan på bästa sätt och uppnå dina mål. 

Tänkte höra här, vad skulle ni vilja läsa om? Jag riktar in mig på högstadiet - universitetet/högskola/jobb men backar inte för att hjälpa yngre elever :)

Då jag själv spenderade ca 6 månader förra året på att studera, analysera etc. om hur man får A i alla ämnen så lyckades jag skriva en 30 sidors uppsats samt få fram de bästa knepen för att uppnå ett A. Är detta något ni skulle finna intressant?

Ni får jättegärna kommentera både på min blogg, här eller skicka PM om vad just NI skulle vilja veta mer om och om det är något speciellt jag ska tänka på.


Blogg länk: http://nalix.blogg.se/?tmp=237690

Anmäl
2014-02-04 17:06 #1 av: Tilde

På denna sida (alltså vi som är här) tycker vi nog att det vore kul att läsa om hur man går tillväga för att bli utbytesstudent i diverse länder. Om det är bäst att åka med en organisation, eller på egen hand, hur man fixar boende och hur det blir med CSN, osv.? Glad

♥ Tilde

Anmäl
2014-02-05 07:36 #2 av: Nali

#1 absolut! Det har jag tänkt skriva om från första början, just nu fokuserar jag mest på själva beteendet i skolan och studieteknik men ska sakta börja gå över och skriva om stipendium, studera utomlands etc. så det kommer Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.